Наши активности

Семинар ”Онколошка фармација – Придонес во мултидисциплинарната здравствена грижа”.

Почитувани, Ве известуваме дека Секцијата по Клиничка фармација при Македонско фармацевтско друштво–работна група за Онколошка фармација, ќе одржи 4 ти...
прочитај повеќе

Европската недела на имунизација 23-29 април, 2018 година

Почитувани, во периодот од 23-29 април, 2018 година, Министерството за здравство по тринаесетти пат ја одбележува Европската недела на имунизација....
прочитај повеќе

Семинар ”Фармацевтот-поддршка во третман и грижа на пациенти со малигни заболувања”

Почитувани, Ве известуваме дека Секцијата по Клиничка фармација при Македонско фармацевтско друштво–работна група за Онколошка фармација, ќе одржи Семинар на...
прочитај повеќе

Јубилеј 70 години МФД

По повод одбележувањето на јубилејот 70 години Македонско фармацевтско друштво, Друштвото, во соработка со Центарот за континуирана едукација ...
прочитај повеќе

Семинар “ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КЛИНИЧКО ФАРМАЦЕВТСКА ПРАКСА ВО ГРИЖА НА ПАЦИЕНТИ СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА”

Датум: 24.02.2017 Место: Конференциска сала на Queen’s хотел, Скопје Македонско фармацевтско друштво ве поканува на семинар.
прочитај повеќе

6ти Конгрес на Фармацијата во Македонија

Датум: 01.06.2016 Место: Метропол езерски комплекс Охрид 6ти Конгрес на Фармацијата во Мкаедонија со меѓународно учество.
прочитај повеќе

Семинар “Онколошка Фармација”

Датум: 25.10.2013 Место: Фармацевтски факултет Скопје Македонско фармацевтско друштво - Секција за клиничка фармација ве поканува на семинар на тема "Онколошка Фармација".
прочитај повеќе