МФД

Наши активности

 

 

Јубилеј 70 години МФД

По повод одбележувањето на јубилејот 70 години Македонско фармацевтско друштво, Друштвото, во соработка со Центарот за континуирана едукација ...
прочитај повеќе

Семинар “ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КЛИНИЧКО ФАРМАЦЕВТСКА ПРАКСА ВО ГРИЖА НА ПАЦИЕНТИ СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА”

Датум: 24.02.2017 Место: Конференциска сала на Queen’s хотел, Скопје Македонско фармацевтско друштво ве поканува на семинар.
прочитај повеќе

6ти Конгрес на Фармацијата во Македонија

Датум: 01.06.2016 Место: Метропол езерски комплекс Охрид 6ти Конгрес на Фармацијата во Мкаедонија со меѓународно учество.
прочитај повеќе

Семинар “Онколошка Фармација”

Датум: 25.10.2013 Место: Фармацевтски факултет Скопје Македонско фармацевтско друштво - Секција за клиничка фармација ве поканува на семинар на тема "Онколошка Фармација".
прочитај повеќе
Почитувани,
Ни претставува осебена чест и задовоство да Ве поканиме на 7-миот Конгрес на фармацијата во Република Северна Македонија со меѓународно учество што ќе се одржи од 13 до 17 мај 2020 година во Охрид, Метропол езерски комплекс. 
Во прилог e првото соопштение и линкот за web страната на Конгресот.
Почетна