МФД

Наши активности

 

 

6ти Конгрес на Фармацијата во Македонија

Датум: 01.06.2016 Место: Метропол езерски комплекс Охрид 6ти Конгрес на Фармацијата во Мкаедонија со меѓународно учество.
прочитај повеќе

Семинар “Онколошка Фармација”

Датум: 25.10.2013 Место: Фармацевтски факултет Скопје Македонско фармацевтско друштво - Секција за клиничка фармација ве поканува на семинар на тема "Онколошка Фармација".
прочитај повеќе
Почитувани,
Ни претставува осебена чест и задовоство да Ве поканиме на 7-миот Конгрес на фармацијата во Република Северна Македонија со меѓународно учество што ќе се одржи од 13 до 17 мај 2020 година во Охрид, Метропол езерски комплекс. 
Во прилог e првото соопштение и линкот за web страната на Конгресот.
Почетна