МФД

Новости и информации

Јубилеј 70 години МФД

По повод одбележувањето на јубилејот 70 години Македонско фармацевтско друштво, Друштвото, во соработка со Центарот за континуирана едукација ...
прочитај повеќе

Избори за членови на телата

Ве известуваме дека на 25. 11. 2016 год (петок), во рамките на редовниот изборен процес, се одржаа избори за членови на телата ...
прочитај повеќе

Поднесување на кратките трудови

Крајниот рок за поднесување на кратките трудови за 6-тиот Конгрес на фармацијата на Македонија е продолжен до 25 Март 2016...
прочитај повеќе

Понуда за спонзори

Организацискиот одбор на 6-от Конгрес на фармацијата на Македонија со меѓународно учество срдечно ги поканува фармацевтските компании ...
прочитај повеќе

Повик за кратки трудови

Научниот одбор на 6-тиот Конгрес на фармацијата на Македонија со меѓународно учество донесе одлука поднесените трудови ...
прочитај повеќе