MPA

Welcome

The MACEDONIAN PHARMACEUTICAL  ASSOCIATION is the first professional association of pharmacist of Macedonia. It was formed in 1947 under the name of Association of pharmacist of the People’s Republic of Macedonia. Being a member of the Macedonian Pharmaceutical association is an honor and moral obligations of all of pharmacist living and working in Macedonia.

Activity of the Macedonian Pharmaceutical Association:

-Expert level issues in the field of pharmacy and partaking in the organizations and execution of member education in the domain of the Macedonian Pharmaceutical Association.

-The Macedonian Pharmaceutiacl Association follows the development of healthcare and pharmaceutical innovations in the Republic of Macedonia from all viewpoints and aids their through initiatives and suggestions to the problems in the said area.

-The Macedonian Pharamceutical Association nourishes and maintains the ethics of pharmacy as calling, in accordance with the Codex of Pharmaceutical Deontology

-The Macedonian Pharmaceutical Association takes on the organization and implementation of continued education and lifelong learning, thems of interest of the pharmaceutical trait.

-The Macedonian Pharmaceutical Association is also active in the domain of publishing.

The official publication of the Macedonian Pharmaceutical Association is officially released for the first time in 1954 as the Bulletin of the Macedonian Pharmaceutical Association, and from 2000 onwards, it is released under its official name Macedonian Pharmaceutical Bulletin.

Новости

Продолжување на рокот за поднесување на кратки трудови

Почитувани колеги, Поради добиените барања, рокот за поднесување на кратки трудови за 7-миот Конгрес на фармацијата во Северна Македонија со...
Read More

Едукативен курс превенција и рана дијагноза на меланом на кожа

  Почитувани, Eдукативниот курс ,,Карцином на кожа- мултидисциплинарен пристап во унапредување на превенција, рана дијагноза и грижа за пациенти" можете...
Read More

Алумни асоцијација

Почитувани колеги,  Вo пресрет на 45-годишнината од постоењето на Фармацевтскиот факултет, Декананската управа на факултетот покренува иницијативата за воспоставување на Алумни...
Read More

Второ соопштение 7 – ми Конгрес на фармацијата во РС Македонија

Почитувани, Ве информираме дека ги продолживме активностите во врска со одржувањето на 7-миот Конгрес на фармацијата во Република Северна Македонија...
Read More

КУРС ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ВАКЦИНИ

Почитувани колеги, Пандемија на КОВИД-19 со која живееме последните година и пол, претставува една од најголемите здравствени кризи на современото...
Read More