МФД

Второ соопштение 7 – ми Конгрес на фармацијата во РС Македонија

Второ соопштение 7 – ми Конгрес на фармацијата во РС Македонија

Второ соопштение 7 – ми Конгрес на фармацијата во РС Македонија

Почитувани,
Ве информираме дека ги продолживме активностите во врска со одржувањето на 7-миот Конгрес на фармацијата во Република Северна Македонија со меѓународно учество што требаше да се одржи 2020 година.
Во таа насока ни претставува чест и задоволство да ве поканиме активно да учествувате на Конгресот што ќе се одржи од 05. до 09 октомври 2022 година во Охрид, Метропол езерски комплекс.
Во прилог ќе го пронајдете документот со второто соопштение , линкот за web страната на Конгресот и линкот за регистрација.

Срдечен поздрав,
Научен одбор на Конгресот

7 – ми Конгрес веб страна
Линк за регистрација
Второ соопштение