МФД

14 Централноевропски Симпозиум на Фармацевтска технологија

14 Централноевропски Симпозиум на Фармацевтска технологија

14 Централноевропски Симпозиум на Фармацевтска технологија

Почитувани,

Би сакале да Ве известиме дека 14 Централноевропски Симпозиум на Фармацевтска технологија кој ќе се одржи од 28-30 Септември 2023 година во Охрид е акредитиран од страна на Фармацевтска комора на РС Македонија со 8 поени за пасивно учество и 10 поени за активно учество.
Ве очекуваме во Охрид и се надеваме на успешен Симпозиум!

Финална програма

Со почит,
Организациски одбор на 14 CESPT