МФД

Наши активности

 

 

Симпозиум:”Развој на аптекарска практика и меѓупрофесионална соработка – Колку брзо може да растеме?”

Македонското фармацевтско друштво во соработка со Секцијата за Аптекарска практика Ви најавува Симпозиум наменет за фармацевтите во аптека и за...
прочитај повеќе

“Промоција на вакцинацијата во аптекa”

  Почитувани, Центарот за континуирана едукација при Фармацевтскиот факултет УКИМ во соработка со Македонско фармацевтско друштво на 21.12.2023 (четврток) со почеток во 16.30 часот на on-line платформата ZOOM организира...
прочитај повеќе

“Клиничка фармација во пракса – кога замислата станува реалност”.

Почитувани , Во организација на Секцијата за клиничка фармација при Македонско фармацевтско друштво на 13.12.2023 (среда) со почеток во 17.30...
прочитај повеќе

Централноевропски симпозиум за фармацевтска технологија „CESPT2023“

Фармацевтскиот развој и потенцијалот на нано медицината и нанотехнологијата, нивното присуство во клиничката терапија и ефектите во терапевтските третмани и...
прочитај повеќе

14 Централноевропски Симпозиум на Фармацевтска технологија

Почитувани, Би сакале да Ве известиме дека 14 Централноевропски Симпозиум на Фармацевтска технологија кој ќе се одржи од 28-30 Септември 2023...
прочитај повеќе

Интервју со професор др. Зоран Стерјев

Интервју со проф.д-р Зоран Стерјев, декан на Фармацевтскиот факултет при УКИМ во Скопје, по повод одржувањето на 14-от Централноевропски симпозиум...
прочитај повеќе
1 2 3 5
Почитувани,
Ни претставува осебена чест и задовоство да Ве поканиме на 7-миот Конгрес на фармацијата во Република Северна Македонија со меѓународно учество што ќе се одржи од 13 до 17 мај 2020 година во Охрид, Метропол езерски комплекс. 
Во прилог e првото соопштение и линкот за web страната на Конгресот.
Почетна