МФД

Новости и информации

Понуда за спонзори

Организацискиот одбор на 6-от Конгрес на фармацијата на Македонија со меѓународно учество срдечно ги поканува фармацевтските компании ...
прочитај повеќе

Повик за кратки трудови

Научниот одбор на 6-тиот Конгрес на фармацијата на Македонија со меѓународно учество донесе одлука поднесените трудови ...
прочитај повеќе
1 4 5 6