МФД

Семинар “ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КЛИНИЧКО ФАРМАЦЕВТСКА ПРАКСА ВО ГРИЖА НА ПАЦИЕНТИ СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА”

Семинар “ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КЛИНИЧКО ФАРМАЦЕВТСКА ПРАКСА ВО ГРИЖА НА ПАЦИЕНТИ СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА”

Датум: 24.02.2017
Место: Место: Конференциска сала  на Queen’s хотел, Скопје

Македонско фармацевтско друштво ве поканува на семинар на тема “ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КЛИНИЧКО ФАРМАЦЕВТСКА ПРАКСА ВО ГРИЖА НА ПАЦИЕНТИ СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА”.

Македонското фармацевтско друштво Секција за клиничка фармација – работна група за Онколошка фармација Ве поканува на семинар на тема ” ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КЛИНИЧКО ФАРМАЦЕВТСКА ПРАКСА ВО ГРИЖА НА ПАЦИЕНТИ СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА ”.

Семинарот ќе се одржи во Конференциска сала на Queen’s хотел, Скопје (во склоп на деловниот објект Зебра), на ден 24 Фебруари 2017 год. (петок), со почеток во 8.30 часот.

Покана

Програма