МФД

Јубилеј 70 години МФД

Јубилеј 70 години МФД

По повод одбележувањето на јубилејот 70 години Македонско фармацевтско друштво, Друштвото, во соработка со Центарот за континуирана едукација при Фармацевтскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје , организира семинар на тема:
„Фармацевтска грижа-современа филозофија на фармацевтската професија“
Семинарот ќе се одржи на 5. јуни 2017 година (понеделник) во хотел„ Мериот“ Скопје.
Краен рок за пријавување: 26. мај 2017 година
Котизација: 1000 денари
Семинарот е во постапка на акредитација  од страна на Фармацевтската комора на РМ со 8 поени.
Пријавувањето можете да го остварите преку следниот линк:

http://www.ff.ukim.edu.mk/ke/index_prijavise.php?prid=14

Програма на Семинарот:

http://www.mfd.org.mk/wp-content/uploads/2017/05/Програма-на-семинарот-.pdf